Szúnyoghálók

FIX SZÚNYOGHÁLÓ

A fix helyzetű szúnyoghálók alapesete, hogy valamilyen keretre kifeszítik magát a hálót
Egyszerű, robosztus szerkezet. Alacsony bekerülési költség és gazdag színválaszték.

Keret alapanyaga: különböző profil méretű és geometriájú alumínium, illetve műanyag. Sarokelemekkel (rejtett, külső) vannak összefogatva. A keretbe az üvegszálas hálót gumigéder segítségével feszítjük ki. A keret rögzítése többféleképpen történhet a nyílászáróra, pl: csavarozás, rugós zsanér, forgatható fül stb. Háziállatok esetén az alufix ajtókat érdemes alul lemezelni, illetve kisállathálót alkalmazni a mechanikai károsodások elkerülése véget. Műanyag rovarháló keret esetén igazodva az ablakkeret színéhez, a keretet több színben extrudáljuk, illetve Renolit fólia színben készítjük. Az alumínium rovarháló keret esetén lehetőség van széles RAL színskálából vagy Renolit fólia színben választani.

MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ

Mobil szúnyoghálók alatt, a mozgatható hálófelülettel rendelkező rovarhálókat értjük
Kompakt szerkezet. Szezonon kívül felhúzott állapotban diszkréten belesimul a környezetbe és gazdag színválasztékban forgalmazzuk.

Az alumínium bordástengelyre feltekert üvegszálas hálót, a hengerbe megfelelően előfeszített csavarrugó végzi. A rendszer tökéletes védelmét a rovarok ellen a sínben elhelyezett kefék biztosítják. Ablakra szerelt rovarhálónál a háló rögzítése a szerkezet alján lévő alumínium profilok (háló akasztó, fix akasztó) történik. Ajtó esetében pedig a rögzítést mágnessel, illetve akasztóval biztosítjuk.

Prospektus letöltése