Kömmerling ablakok

A Kömmerling műanyag nyílászáró rendszerei évtizedek múltával is híven szolgálják Önt és családját. Ha egyszer megtapasztalta a Kömmerling nyílászáró előnyeit, tartósságát, többé már nem választ mást!

Európa egyik vezető rendszere, az 1897-ben alapított Kömmerling. A Kömmerling által tervezett és gyártott profilrendszer olyan kínálattal rendelkezik, mely a legmagasabb hazai igényeknek is tökéletesen megfelel.

A gyártó a folyamatos innovációinak, vevőközpontú gondolkodásának és kedvező árpolitikájának köszönhetően méltán népszerű a prémium nyílászárók piacán.

A Kömmerling rendszer gyártója a kiemelkedő minőséget és kiszolgálást állandó, magas szinten tartja. A német minőség jegyei a nyílászárókon első pillantásra felismerhetők, letisztult formákkal, megbízható működéssel az innovatív nyílászárók legújabb képviselői. A nyílászáró rendszerek megalkotói, szinte kivétel nélkül, több, mint 10 éves szakmai gyakorlattal, nagyobb nyílászáró cégeknél szerzett vezetői, műszaki és marketing tapasztalatokkal rendelkeznek.

A tervezői szabadság, a szigorúan betartott és ellenőrzött műszaki feltételek ötvözetét egy közel 50 fős szakértői csapat biztosítja. A közel évi 40.000 db legyártott nyílászáró szerkezettel, évente növekvő forgalommal és bővülő kereskedelmi hálózattal a Kömmerling nyílászárók gyártója Magyarország egyik legmeghatározóbb nyílászáró gyártó cége lett.

Kömmerling műanyag nyílászárók letölthető katalógusa

Ide kattintva kérjen árajánlatot!

Kömmerling alumínium nyílászárók letölthető katalógusa